Täsä me ny ollaan!

Moikka tyypit!

Kuten jo varmasti kutkuttavasta traileristamme hienosti päättelit, haluamme sulostuttaa arkeasi blogin muodossa. Muutama viikko sitten Mariankatu 3:n (Salon Teatteri) keittiössä pohdimme kuumeisesti, mikä tulisi olemaan blogimme funktio. Vastaus on niinkin maailmaasyleilevä kuin kulttuuri. Eli toisin sanoen kukaan ei oikeastaan vielä tiedä, mitä tästä tulee. Sen voimme kuitenkin luvata, että blogissa tullaan näkemään "teatteriarvosteluita", henkilöesittelyitä, haastatteluita, videoita ja paljon muuta.

Pyrimme parhamme mukaan kutittamaan nautintohermojanne oikeista paikoista ja sopivalla tahdilla. Uuden postauksen olisi siis tarkoitus ilmestyä aina kuun toinen ja viimeinen perjantai. Otamme vastaan ilot ja kiukut, parannusehdotukset sekä innostuneita, kulttuurinnälkäisiä blogokirjoittajia.
Mahtavaa tietty olis, jos voitais käydä keskustelua myös tossa kommenttikentässä!

Blogi tulee olemaan siis ihan yhtä sekava kuin sen tekijätkin:

Nelli Spännäri tässä aivan muina henkilöinä
 
"Mä oon Nelli, vielä aikuisuuden kynnyksellä haparoiva yksilö, joka on pudonnut teatteri nimiseen kaninkoloon kunnolla vuonna 2012. Ärsyttävyyteen asti tuttu naama teatterin tiloissa, ja kun en vietä aikaani siellä, minut löytää kirjojen parista tai Netflixin lumoista. Aloitin journalimin opinnot Turussa 2017 syksyllä. Kirjoittaminen on tapa ilmaista itseäni kun on muuten käsketty olla hiljaa."
 
Nelli on monessa liemessä keitetty, piinkova teatteriharrastaja niin lavan puolella kuin katsomonkin. Hän on ollut mukana kahdeksassa eri produktiossa, joista viimeisin on Vaskion Puutaivaan viime kesänä toteuttama Saapasjalkakissa. Verbaalilahjakkuuttena Nelli on vertaansa vailla, eikä jätä teitä varmasti kylmäksi.

Katja Mäenpää ja kolmenkympinkriisi
 
"Minä olen Mäenpään Katja, nyt jo kolmekymppinen suihkulaulaja, joka on kovin mieltynyt teatteriharrastukseensa. Jo yli puolet elämästäni olen saanut olla osa Mariankadun perhettä ja olen siitä suunnattoman kiitollinen. Myös minä olen Turun ammattikorkeakouluun joskus eksynyt journalismia lukemaan ja vähän vahingossa sieltä sitten valmistuinkin kesällä 2016. Sen jälkeen olen toiminut enemmän tahi vähemmän freelancertoimittajana sekä somekouluttajana päivätyöni ohessa, heh."

Katja on teatterin katsomossa melkein aina se äänekäin yksilö. Tämä Venukseen verrattavissa oleva ilmestys on onnistunut valloittamaan lähes jokaisen teatterilaisen sydämen ja onkin kaikkien nugettien äiti. 

                               

Meiltä on siis odotettavissa jos jonkinlaista sanahelinää, toivottavasti kuitenkin haluttavassa muodossa. Näinkin räjähdyttävän ja messevän alun jälkeen on kiva lähteä työstämään tätä blogia. 

Älkäämme olko murheissamme! Seuraava (oikea) postaus näkee päivänvalon perjantaina 27.10.
Silloin olisi tarkoitus saada pieni maistiainen Jekyll&Hyde -työryhmän meiningeistä.
                                                                                                                                                      
Sponsorina vähän niinku toimii Salon Teatteri

Kommentit

Suositut tekstit